Theaterspektakel 'De Vergeten Twentse Lente'

Entree:

Zie website

Locatie:

Vliegveld Twenthe, Enschede

Datum:

26 t/m 28 april 2023

Tijdstip:

20 uur

Try-outs theaterspektakel 'De Vergeten Twentse Lente'

Van 26 t/m 28 april zijn de try-outs van het theaterspektakel 'De Vergeten Twentse Lente'. Vanaf eind april is er wederom een theaterspektakel te zien op Vliegveld Twenthe. Met trots presenteren de makers van Hanna van Hendrik een nieuw stuk dat zich afspeelt in deze mooie regio: De Vergeten Twentse Lente.

De Vergeten Twentse Lente gaat over een dorp in hedendaags Twente, dat van het ene op het andere moment de beschikking krijgt over een erfenis van vele tientallen miljoenen euro’s. Aan Fenna, die net burgemeester is geworden van het dorp, de taak dat geld te verdelen. Als blijkt dat die erfenis rechtstreeks te maken heeft met de April-meistaking uit 1943, zet dat de verhoudingen in het dorp op scherp. Wie heeft recht op dat geld en wie zeker niet? Lukt het de Twentenaren de gemeenschapszin te bewaren?

Met Johanna ter Steege, Stefan de Walle, Laus Steenbeeke, Roosmarijn Luyten en Lucretia van der Vloot, Wietse Stuiver, Royelen Tielman en Giulia Radulescu. Er zal verder veel lokaal talent te zien zijn, waaronder zelfs een samengestelde fanfare!

Kaarten

Kaarten zijn te koop via de website van de Vergeten Twentse Lente.